Kolllade på kamerA.....

Hej! igår var jag och tittade på "min´nya kamera" en nikon d3100 den verkar aass bra/nice
men sen när jag köper den så ska jag no även köpa ett stativ till den men ett objektiv det får vvänta tills jag vet hur jag vill fota.

XOXO Emilia

tröttttt!!!!

Hej alla läsare eller ska jag säga god natt alla läsare jaja ni bestämmer.
idag har jag varit hos Alva hela dagen och det finns inte så mycket att skriva om faktiskt

Jaja god natt skriver mer i mon!

Kommentera!!!!!!!

den som kommenterar det här innlägget får en länkning!!!

nee inte igen :O

Hej! jag vet att jag har varit dålig på att updatera min lilla blogg men det är ju sportlov nu och ja,jag har haft så mycket att göra nu på sistone och inte liksom haft tid eller bara inte orkat blogga.


Vi håller på att göra om vårat kök nu här hemma och då blir ju allt lite rörigt just nu har vi hela köket i vardags- rummet,

Igår var våra kusiner här för att min morbror Lars skulle hjälpa papppa att lägga golv,och jag och min kusin Linn vi spelade "The Sims 3" nästan hela dagen.Kul som fan va det i alla fall men nu skrev jag ju lite om varför jag inte har bloggat så mycket och sen kommer det ett inlägg om vad jag ska göra idag!


puss på er alla söta rosa apor


//Emilia ♥

skriver mer i mon!


Foto stund har guld i mun!

fotade med Sarah idag!










oopppss....

Hej! har inte bloggat på öänge nu men det är bara för att jag har haft mycket att göra för i fredags och lördags var jag på Gran Prix (häst tävling),sen på lördag kom hem så åt jag sen hämtade farmor mig och då drog vi ner till min mini kusin Anton,sen sov jag hos farmor från lördag till måndag,sen när jag kom hem i går så va jag med sarah en liten stund vi gick och tog en alla hjätans dag fika,vi hade jätte mysigt.så då fick i reda på vrf jag inte hade bloggat så mycket.Ska försök ta mycket bilder i dag för sarah kommer hit så att ni får se dom!


Puss på er alla söta rpsa apor ♥

självförtroende!

Här kommer ett vidéo inlägg som min kompis Mimmi har gjort som är väldigt bra!





/>

Sova nu <333

God natt nu ska jag snart sova
godnatt syns i mon!

Puss Kram
Emilia <3

Hej

Hej orkar inte blogga i dag eller så just nu städar jag mitt stökiga rum och just det nu är det sport lov äntligen vad ska alla söta rosa apor göra på sport lovet då själv ska jag inte göra något faktiskt!¨

puss kramisar
Emilia

Grand Prix :)

Hej!
kommer inte vara s bra uppdaterd nu i helgen för att kommer vara på den stora tävlingen i ridhuset,Det är Grand Prix ja men då vet ni varför jag inte kommer vara så aktiv :)

Kram
Emilia


köpte detta :)



halsband och örhängen ur och penn


Snart min :))

Snart min tror jag eller ja jag hoppas på det men ee det någon som vet om den ee bra eller inte eller någon som her en sådan det är en D3100 tror jag kommer i alla fall några bilder :))











bilder lånade från Google


Jennie <333333333333

Hej! hemma från stan nu med jennie älsklingen kommer i mon vad jag köpte men hittade en sak som jag ville köpa men fick inte för jennie hon tyckte den var för töntig :`( kommer en bild på vad jag ville köpa men inte fick





en rosa barbapappa!


Min Hälg :))

Hej! Idag har varit en jobbig dag orkar inte berätta om den äns faktiskt (I hate fredagar) jaja nu ee det ju i alla fall helg,min helg kommer bli super vet ni vrf? Jo för att sova över hos jennie i mon så dagen börjar med stan sen hemm titta film hela dan sen på kvällen blir det Melodifestivalen 2011 jippi mitt och jennies favorit program.
skriver mer i mon pöss på er alla söta rosa apor <3333






Ida världens gulligatse häst tror jag ♥

I ♥ Choklad

                                                                    Mums!



RSS 2.0